Bizonyos fajta kutyák

Üdvözletem!
A képen bizonyos fajta kutyákat látnak. A végén majd tisztázzuk, hogy milyeneket.
Ma ugyanis, a napocska végre süt, péntek van, és tőlünk is vidámságot kapnak.
A vidámság, a mosoly, a nevetés fizikailag gyógyít testet, lelket. Gyógyuljanak hát!

Ma reggel gazdiasszony egyik kedvenc pszichológusának, Bagdy Emőkének hallgatott videóját. A mosoly, a nevetés gyógyító erejéről volt szó. A végén, hogy bizonyítsa igazát, mindenkit megnevettetett. Remélem, Önöknek is sikerül vidám napot szerezni.
Felmérést végeztek, 6.7 éves gyermekek körében arról, hogy szerintük, mit jelent az a szó, hogy k..va?

Íme a válaszok:
„A k..va, az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat, és apa mérges lesz ilyenkor, és azt mondja: Megöli azt a k..va kutyát! Szerintem a k..va, egy kutyafajta, olyan, mint a kuvasz, csak hangosabb.”
„Az, aki lehúzza a bugyiját, megmutatja a pu…ját és elszalad.”
„A k..va az a nagynéném, mert az anyáék mindig azt mondják, már megint jön kölcsönkérni az a kurva, és a nagynéném megjelenik.”
„Az a néni, aki óriás terepjáróból száll ki, szőke haja van, csizmát visel, nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál.”
„Az a néni, aki pénzért ad puszit. Anya nem pénzért ad puszit, tehát nem k..va.”
„Az a néni, aki nagyon ki van festve, de nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt, ruhára.”
„Az olyan néni, aki csak este dolgozik, amikor a fáradt apukák jönnek haza és beszélget velük. Én is szeretnék majd k..va lenni.”
„Az, aki pénzért szexel. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput, de nem tudom, mi az szexelni, mert azt már nem magyarázta el.”
„Az egy csúnya szó, amit apu mond, mikor nem indul el a számítógépe.”
„Az a néni, aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni, mert félnek a sötétben.”
„A k..va az a Fradi. Mert apa mindig azt mondja, Az a k..va Fradi! Nem tudom, mi az a Fradi, de biztosan nagyon csúnya szó.”
„Azt apa szokta mondani, amikor nézem a Barbis mesét a tévében, hogy Már megint ez a rózsaszín k..va vernyákol! Én erre sírni kezdek, anya vigasztal és azt mondja, hogy a Barbi nem is k..va, apa viszont egy köcsög. A köcsög, az az a váza, amiben anya virágot kap, de nem tudom ezt miért mondja apának, mert apa nem is váza.”

Szerintem…
Szerintem is a k..va egy kutyafajta. Olyan kutya, aki ott ás gödröt, ahol nem kellene. Főleg akkor az, ha valaki bele is lép, és kibicsaklik a bokája. Ilyenkor jön a költői kérdés:
– Melyik k..va kutya ásott itt?

Szóval a képen olyan fajtát látnak.
Remélem, sikerült egy kis mosolyt csalni az arcukra.
Legyen továbbra is mosolygós, csodás napjuk!
Szeretettel:

Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.