Meccs rajongó lettem

Üdvözletem!

Meccset néztünk a gazdimmal. Amint látják, nagyon izgalmas volt. Természetesen győztünk.
Szerencsére, mert így nem tűnt fel, hogy én is ott vagyok. Gazdinak, a fontos kézilabdameccsekhez nyugalmat kell biztosítani. Én kérem olyan nyugodt voltam, hogy levegőt sem vettem az első félidőben.
Ugyanis kiváló pozíciót sikerült szereznem, gazdiék között. Ez volt az első közös meccsünk! Kicsit azért ráhelyeztem a bal hátsó lábam a gazdimra, csak hogy jobban élvezzem a mérkőzést.
Mondhatom, azonnal nagy rajongója lettem ennek a remek sportnak! Egész nap elnézném a gazdim oldalán.
A második félidőre pedig már a fiúk is bejöhettek. A kép akkor készült. Képzeljék, még Vizsi is csendben volt, átérezte a helyzet rendkívüliségét. Ami nagy szerencse, mert, ha beledumál, mehettünk volna udvari kutyálkodni.

Elgondolkodtam én azon, hogy könnyebb két kutyásnak, sőt, két tacskósnak egymásra találni, együtt élni.
Talán alakítani kellene egy tacskós társkereső csoportot!
Itt nagyon sok tacskó kedvelő jó ember van, tudjuk, hogy vannak köztük egyedülállók, -élők.
Nekem például komoly szerepem volt gazdimék egymásra találásában. Állatszerető és tartó embereknél kizáró ok, ha a másik nem az. Jó esetben.
Nálunk senki sem adta volna örökbe a kutyáját a másik kedvéért. Őszintén, milyen kapcsolat lesz abból, ahol azt kéri valaki a leendő társától, hogy szabaduljon meg a kedvéért a családja egy részétől?
Szóval, esetünkben sokat lendített az ismerkedésen, amikor kiderült, hogy mindketten kutyások, sőt, tacskóimádók. Az első randin az is kiderült, hogy a gazdim mobilján az én fotóm van. Akkor még nagyon csinos voltam. Fiatal és bohó, karcsú, mint egy nádszál.
Őszintén, melyik tacskóimádó kétlábú nőstény tud ellenállni olyan férfinak, akinek ilyen cuki kutyája van?
Közben eszembe jutott, hogy mi van, ha létezik már ilyen társkereső. És létezik!
Az alábbi mondatokat onnan másoltam.

„Azt mondják, a kutyatartó emberek felelősebben gondolkodnak, figyelmesebbek, képesek lemondani a kényelmükről egy másik érző lény kedvéért.
Igaz lehet, olyannyira, egy felmérés szerint a kutya létezése egy lehetséges kapcsolatnál pozitívan emeli annak esélyét.
Különösen igaz ez a nők esetében: a kutyatartó lányok kelendőbbek. Pontosan az előbb felsorolt okok miatt. Náluk első körben kiderül, hogy van szívük.”

Szóval, egyedül élő kutyabarátok, szerelemre, társtalálásra fel! Jön a május, és a tavasz igazán kedvező az ilyen tevékenységhez. Pont, mint a kerti munkálatokhoz. Persze, szigorúan a kijelölt helyeken!
Legyen csodás vasárnapjuk, menjenek sétálni a kutyusukkal, beszélgessenek, ismerkedjenek, és ne feledjék a kerti munkálatokat, akiknek lehetőségük van rá!
Szeretettel:
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.