Miért maradtam szingli?

Dundi RozáliaLátják, kérem? Ilyen szomorú lettem, hogy szingli maradtam.

Megkérdezték tőlem, hogy Szalai Fricike miért nem akar feleségül venni. Hát, megmondom őszintén, a mamája miatt.

Azt mondja, a világon mindenkinél jobban szereti.

Én imádom Fricikét, azonban, ha egy férfi nem tud elszakadni a mamájától, jobb, ha meg sem nősül.

Legyen inkább király.

Amúgy, azt nem tudom, hogy korban illene-e hozzám, de igaz szerelemnél a kor nem számít.

És a létszám sem. Ugyanis az az igazság, hogy már többeknek odaígértem a mancsom. Nekem kérem nem kell aggódnom a következmények miatt, mert ivartalanított vagyok.

Mellesleg úgy tudom a kérők egy része sem potenciál már.

Én kérem, haladok a korral. Most két fiúval élek együtt, és szerintem, néhány plátói kapcsolat pluszban még belefér.  A szingliségem megtartása mellett. Egy mingli kapcsolat. Közös programok, hoz nekem csokit, meg csirkelábat, ha akarja, beengedem a nyári szállásra. A fiúkat addig kizavarom a tóhoz a galambokra felügyelni.

Egyébként, a hódolók jönnek, mennek.

Férfiak. Csak a vadászat, meg a foci, meg a nők, meg az ásás. Kérem, a tartós kapcsolatok már nem divatosak. Igaz, hogy gazdiasszony azt olvasta valahol, hogy a házasság intézménye nem is a mostani, hosszú élettartamra lett kitalálva.

Amúgy kérem, hiába ettem meg már csirkelábam javát, még mindig van, hogy nem értem meg a férfiakat. Ők meg állítólag bennünket nem.

De hát ez így van, amióta világ a világ.

Pontosan Kr.e. 4004. október 23.-a délelőtt óta, ahogy azt az 1600-as években Ussher püspök kiszámította. Vagy Kr.e. 4977. április 27.-e 11 óra óta, ahogy Kepler számolta.

Vagy kb 200.000 év óta, amikor a genetikai ősanyánk élt, valahol Kelet-Afrikában.

Vagy 300 millió év óta, amikor a férfiak Y kromoszómája a hüllőkben kifejlődött, amit a ma élő emlősök többsége hordoz a mai napig.

Vagy 15 milliárd év óta, amikor állítólag született a Világegyetem.

Szóval, régóta.

Ne higgyék, hogy tapasztalat nélkül ugatok, kedves régebbi olvasóim még emlékeznek, hogy volt nekem is hites férjem. Gazdi által szerzett, törvényesen hitelesített kapcsolat.

Az is igaz, hogy nekem, akkor nem volt időm mélyebben kiismerni a páromat, mert kapcsolatunk oly gyorsan véget ért, mint a kalapácsfejű denevérek párzási akciója. Szóval, most a szinglik szabad életét élem, két fickóval vagyok laza, baráti kapcsolatban.

Egyébként pedig, leköt a munkám. Ugatom a postást, tollazom a galambokat, földmunkát rendszeresen végzek, igazgatom a fiúkat, és próbálom kitalálni, hogyan tudnék szolfézs leckéket adni a szomszéd repedt hangú kakasának.

Szóval van tennivalóm bőven, úgyhogy nem is akarok férjhez menni. Főleg, ha nem kér meg a kutya sem.

Hát, ennyit ugattam mára!

Csak még szeretettel köszöntöm valamennyi független, nősülni vágyó, hozzám illő, szép, és okos, jómódú és jólelkű, saját kutyaházzal rendelkező ebtársamat!

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.