Dundi Róza jósdája 2019 pénz, hitel

Üdvözletem!
Dundi Róza jósdája jelentkezem. 2019 pénz, hitel

Mottó:
Én csak egy kis kutya vagyok,
Nem kell elhinni, amit ugatok,
Hallgassanak a szívükre,
És a józan eszükre!

Jőjjőn hát a gazdagsági, vagy szegénységi előrejelzés 2019-re. A pénzről.

Először is szeretném ismételten felhívni mindenkinek a figyelmét, a tartalék kutyatáp beszerzésére!
Azonban csak azok vegyenek, akik hitel nélkül, saját erőből képesek rá. Ugyanis a kamatokat emelni fogják. Az emberek, az országok nagy része már eladósodott az alacsony kamatozású hitelekből.

Az adósság állomány 2018 év elején 247 ezer milliárd dollár volt. A Föld lakossága 7,6 milliárd. A kamatból gazdagodni sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint termelésből.

Mit tudhat egy kis kutya a pénzről? -kérdezhetnék.
Hát sokat! A pénz egy darab papír. Abból pedig annyi van, amennyit nyomtatnak. Nálunk például egy nagy dobozzal van, a Gazdálkodj okosan társasjátékban.
Emlékeznek még a Kis kutya gyémánt félkrajcárjára? Hát én abban, ilyen pénzben fürödtem! Fel is teszem a történetet ismét, az új olvasók kedvéért.
Hiszik vagy nem, itt nagy tudású négylábúak laknak. Több ezer könyvünk van, melynek egy része a mi lakosztályunkban található. A fiúk nem voltak restek, egy jelentős részén átrágták magukat. Szó szerint. Az alsó sorokban található könyveket rongyosra „olvasták”.

Mellesleg megemlíteném, hogy a 3. jóslásban írt januári, hatalmas hóvihar megérkezett Amerikába. (Emlékeznek? Az időutazó mondta. Mondjuk, a megsokasodott UFO észlelés még várat magára. Nem mellékesen pedig mikor havazzon, ha nem télen?)

Azok számára, akik hisznek a Tarot útmutatásában, kiszagoltam egy lapot a 2019 évi pénzügyi helyzetre. Ez az Erő kártya.

Az Erő benned van! A mondást mindenki ismeri, csak nem mindenki tudja. Ami kívül van, azt könnyebb észrevenni, mint ami bennünk van.
Pedig most az segít. A biztos tudat, hogy képesek vagyunk felülemelkedni a problémákon. A helyzet felismerése, a helyes hozzáállás, tiszta gondolkodás. Ez az Erő nem a férfi fizikai ereje, hanem egy asszony szelíd okossága, gondoskodása, összetartó, oroszlánt megszelídítő, oszlopot megtartó ereje.
Férfierő kis részben a nőkben is van, ahogy ez a női erő, a férfiakban is. A legnagyobb erő pedig az összefogás. Kicsiben is és nagyban is.

Ennyi volt a jósda mára,
Zárul Dundi kis jósdája.
Akinek szeme van az látja,
Akinek füle van a hallja,
Aki meg kutya az ugatja!

Rozália

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.