A Holdról

Hamarosan jön az idei első világvége (január 20-21), a különleges holdállás miatt. Csak, hogy tudják miről van szó, amint látják lehoztam Önöknek a Holdat. A csillagokat nem tudtam, de a Holdat igen. Remélem, felismerik.
Amint látják, nem sajtból van. Igaz, az eredeti nem is plüssből.
A jelenlegi tudásunk alapján, részben a Földével azonos, részben pedig, itt fel nem lelhető kőzetekből áll. Úgy tudjuk kicsi magja van. Kicsit nagyobb, mint a cseresznyének, de arányosan kicsi.
Képzeljék, egyesek szerint laknak a közepében! Lehet, hogy pont a magban. Többek szerint mesterséges létesítmény, és ezzel jöttek ide mellénk megfigyelni bennünket.
Ezen azért meglepődtem. Sohasem hittem volna, hogy valaki pont rám kíváncsi ebben a nagy Univerzumban! (Mondjuk a tegnapi írásban Univerzumot ugattam a Naprendszer helyett, ez most villant belém, de már javítottam.)
Megint mások azt mondták, hogy a sötét oldalon bizonyos bázisok vannak. Azon az oldalon, amit nem fordít felénk. Hát most majd meglátjuk, ha túlélünk, ugyanis Kína, felküldte a Jádenyúlat (holdrakétát). Méghozzá a sötét oldalra, hélium izotópot keresni.
Reméljük azt talál, és nem eszi meg egy Hold farkas valamelyik bázisról.
Amúgy, azt tudják miért hívják Farkasholdnak a január 20-21-i holdállást? Állítólag az Algonquin indiánok megfigyelték, hogy az év első teliholdjára üvöltenek a leghosszabban éjszaka a farkasok. Ezért is szólítottam fel a szabadlábon, udvari tartásban élő kollégákat a méltó üdvözlésre. Ne higgyék a farkasok, hogy ellustultunk!
Önök pedig ne aggódjanak!
Akárhogy is lesz, mi, A 3 testőr, már készülünk a Föld megmentésére.
Három földi kutya erősebb száz Farkasholdnál, illetve, Holdfarkasnál!
Szeretettel:
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.