A 3 testőr

Az év végén már megígértem, hogy a mellékelt képhez jön majd a történet.
Szóval, most jön.
Ne zavarja meg önöket, hogy a 3 királyok koronája is hasonló volt, ugyanis ezekből a csákókból készültek azok is. Mi kérem kis költségvetéssel dolgozunk.

Szóval, az eredeti történet régen, még jóval Macron király uralkodása előtt, Franciaországban játszódott. Mi azonban modernizálni szerettük volna, és átgondoltuk vajon melyik angol herceg kérne Macron királynétól szerelmi zálogot. Esetleg Károly herceg, de őt már megkamillázták, és szigorúan őrzik. Hát ejtettük a történetet.
Én inkább úgy döntöttem, hogy a fiúkkal megmentjük a világot!

Hallottak az Oumuamuáról? Nem? Hát elmondom mi az. Ez a neve az elsőként észlelt olyan objektumnak, ami hivatalosan, a Naprendszeren kívülről látogatott hozzánk! Először üstökösnek, aszteroidának nyilvánították, a napokban azonban a Harvard egyetem csillagászati osztályának vezetője arról beszélt, hogy valószínűleg egyik sem. A „viselkedése” eltér mindkettőtől. Végül is úgy nyilatkozott, hogy akármi is lehet (például napvitorla). Az biztos, hogy „nagy sűrűségű, szikla és fém összetételű, és gyorsan forog”.
Szóval, felkészülve arra, hogy akár ellenséges űrhajó is lehet, arra gondoltam, hogy harcászati felkészülést tartunk a fiúkkal. Hátha Bruce Willis nem ér rá megmenteni bennünket.
Amint látják fegyvereink vannak, két kard és egy pisztoly. Vizsike azonban önmagában is nehéz tűzérséget képvisel, ha elugatja magát.

Szóval, Athos Rozália, Porthos Vizsike és Aramis Negro testőrök készen állnak a világ megmentésére! Csak szóljanak, ha feladat van, és mi megyünk!
Szeretettel:
A 3 testőr

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.