Dundi Róza jósda 2019 világvégék

Üdvözletem!
Dundi Róza jósdája jelentkezem.

Ma, a 2019 évi világvégeket vesszük sorra.
Mottó:
Én csak egy kis kutya vagyok,
Nem kell elhinni, amit ugatok,
Hallgassanak a szívükre,
És a józan eszükre!

Mindenekelőtt szeretném felhívni figyelmüket a tartalék kutyatáp beszerzésére!

Az első világvége időpont január 20-21 éjszaka, amikor egyszerre lesz szuperhold, vérhold, farkashold és holdfogyatkozás.
Először is szeretném felhívni valamennyi szabadlábon élő ebtársamat, hogy mind a saját, mind a szoba- és előszoba kutyák nevében tartalmas koncerttel köszöntsék az égi jelenséget, majd koncentráljunk a világ végére, hogy le ne maradjunk róla.
Amennyiben, valamely csoda folytán túléljük, sürgősen álljunk neki a tartalék elfogyasztásának, ugyanis február 1-én jön a következő időpont.
A 2002 NT7 elnevezésű, aszteroida, kisbolygó, a Nasa eredeti számítása szerint 2019 február 1-én éri el a Földet, és csapódik be 28 km/sec sebességgel. Azóta visszavonták, illetve újabb számításokat tettek közzé, melyek szerint lehet, hogy 2060-ban ér el bennünket, illetve lehet, hogy el sem ér.
Aszteroidák jönnek, mennek, kisebb becsapódások nyomait lehet is észlelni, a nagyobbakat pedig feltételezik.
Például egyes nézetek szerint a Hold is csapódott be valamikor a Földbe, azóta kering ferde tengelyen. A nyomát valamelyik óceán fenekén lehet is észlelni, pontos méretben. Állítólag, a dinoszauruszok is egy ilyen becsapódás következtében haltak ki.
Hát kérem! Ma már olyan modern felszereléssel rendelkezünk, mint Bruce Willis, tehát nincs miért aggódnunk. Felküldjük, aztán szétrobbantja, mielőtt a Föld légkörébe érne.
Ha túléltük ezt a kataklizmát is, fogyasszuk el a tartalék kutyatápot!
Ugyanis egyesek szerint, a bibliára hivatkozva, márciusban jön a következő világvége. Tudják, a fenevad, melynek száma 666.
Ha ezt is túléltük, ne felejtsük el beszerezni a tartalék kutyatápot, ugyanis gazdaságilag nehéz idők jönnek. Állítólag.
De erről majd legközelebb.
Csak hogy tudják, én szóltam! Illetve ugattam. Vegyenek tartalék kutyatápot!
Ennyi volt a jóslat mára,
Zárul Dundi kis jósdája.
Akinek szeme van az látja,
Akinek füle van a hallja,
Aki meg kutya az ugatja!

Szeretettel
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.