A köhögősök

Üdvözletem!

Amint látják, Negro sokkal jobban van, már együtt bandázik velünk. Köszönjük a sok szeretetet, jókívánságot, gyógyító üzeneteket, energiát!

Köhögni köhög még, ahogy Vizsi is, de visszajött az étvágya. Rendesen reggelizett, ebédre három virslit evett és egy kis tápot, vacsorára pedig sült kacsamájat, zsíroskenyérrel, és egy virslit gyógyszerrel. Kacsamájas, zsíros kenyeret kap reggelire is, ha gazdim meg nem eszi, mert neki is nagyon ízlik.
A sült máj bevált csodaszer nálunk. Halottakat is feltámaszt.
Már, akinek négy lába van.

Visszatérve a képre, Vizsi szokás szerint bojkottálta a fotózást, mert nem kapott előre jutifalit.
Kecskés, édesburgonyás csemegénk van, kisgazditól kaptuk. Negroban ez tartotta a lelket a nehéz napokon.
Lehet, hogy a fogyasztásától lett olyan kiskecskés a futása? Vagy inkább ugrálása.
Megkecskésedett. Megkiskecskésedett. Bakkecskésedett. Megkisbakkecskésedett.

Közben, imádott gazdim is bejelentkezett, hogy fáj a feje, olyan, mintha náthás lenne. Esetleg, Ő is kennelköhögne.
De már nincs felvétel az ápolási osztályon. Kapott egy Aszpirint, és meg kell gyógyulnia. Már van két hímivarú egyed a gondozóban.

A Dundi oldalra még visszatérnék, mert kicsit faramuci lett, amit gazdiasszony írt. Igazából, azért hoztuk létre, hogy jól érezzük magunkat. Mi, amikor írunk, Önök pedig, amikor olvassák.
Nem szívesen tudósítunk negatív dolgokról, azzal tele van a média, a közösségi oldalak. Az élet azonban nem csak kecskés táp.
Hiába igyekszünk pozitívak lenni, a félelem a betegségtől, a másik elvesztésétől, a fájdalomtól, legyőz bennünket. Illetve, csak a kétlábúakat.
Mi, a jövőn nem aggódunk, és a múlton nem rágódunk.

Most azonban kivételt teszek, mert őszintén mondom, aggódom a reggeli miatt. Remélem, kapunk a sült májból, a virsliből.
Mondjuk, én tegnap szereztem egy falatot. Miközben gazdiasszony egyik kezéből etette Negrot, a másikban lévőt megszereztem. Nagyon jól esett!

Önöknek is jó étvágyat a reggelihez, legyen szép napjuk!

Szeretettel:

Rozália, és a köhögősök

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.