Hányatott gyermekkor, párkapcsolat

A nőstény gazdi mutogat nekem szebbnél szebb tacskókról fotókat, szerinte én is gyönyörű vagyok, de képtelen rólam rendes fotót készíteni. Elgondolkodtam kérem én ezen, hogy mitől lehet.

Hát kérem, a hányatott sorsú gyermekkoromtól!

Egy kis családfakutatás után kiderült, hogy nem vár kölyök voltam, ezért már 6 hetes koromban örökbe akartak adni! Szerencsére a férfi gazdim nagyon kicsinek talált, ezért még két hétig hagyott anyám mellett. Igaz kérem, hogy kutyabőrös nemes tacskók voltak a szüleim, csakhogy két különböző lovardában!  Apám egy randi erejéig elcsábította anyámat, majd magára hagyta.

Ezért kérem, én majdnem a legaljáról kezdtem. Udvari kutyának vittek egy 14 éves tacskó öreglegény mellé. Nekem kérem már kiskoromtól dolgozni kellett az ennivalóért. Fotózásokról szó sem volt! Az öreg tacsi, négyhónapos koromban átköltözött a Tacsimennyországba. Egy darabig egy macska társam volt, majd ő is eltűnt. Ketten maradtunk a férfi gazdimmal. Már csak egymásra számíthattunk.

Kérem, ha én nem vagyok, szó szerint a kutya sem várja. A gazdi építkezett, én is szépítgettem a kutyaház környékét. Kiástam a pince alapot, de a gazdinak nem tetszett.

Közben kérőm is akadt. Rendes, jól nevelt, tiszta, szobakutya. A gazdi hozzájárulásával elháltuk a nászéjszakát, és anya lettem. Kétszer is, mielőtt ivartalanítottak.

Azt nem mondom, hogy nem tápláltak rendesem, mert enni kaptam bőven, de csoki, fagyi, torta, nekem soha sem jutott. A gazdi szerint az egészségtelen. Szerintem meg megette egymaga! Neki nem egészségtelen meccs alatt egy egész doboz jégkrémet felfalni? Igaz, mióta ideköltöztünk, lazulnak a szabályok. Az esti jutifali édes keksz, néha dinnyét is kapunk, és egyszer fagyit is.

Én kérem, szeretek itt élni. Szerintem egy családba, kellenek a nőstények is. Jobban főznek, engedékenyebbek is, és többet simiznek. Igaz, nem panaszkodhatok a férfigazdival eltöltött időre sem. Ott voltunk egymásnak, enni adott, gyakran sétáltunk, és néha még futottunk is.

De, kérem! Olyan kicsi, szigetelt kutyaházam volt, hogy majd elsüllyedtem szégyenemben, amikor költöztünk és megláttam itt a házakat! Azonnal kihúztam a házból a gazditól kapott kedvenc pulóveremet, és behúztam a legnagyobba, majd befeküdtem. Berendezkedtem. A régi házamat pár hét múlva szétszedték, mert tudták, hogy én, abba többé be nem teszem a lábam. Igaz, a kutyaházakat csak napközben használjuk néha, mert a lépcső alatt is van közös nyári szállás, este pedig az előszobában alszunk.

Végül, még azért annyit elmondanék a régi életemről, hogy költözés előtt olyan közel kerültünk egymáshoz a férfi gazdámmal, amit egyikünk sem gondolt volna. Az ivartalanítás miatti műtét után nem voltam jól. Nem tudtam a hatalmas tölcsérrel közlekedni és enni sem ettem. A gazdi pedig megijedt, hogy elveszíthet, és rájött, mennyire jó, hogy vagyunk egymásnak. Levette a tölcsért, bekötözte a sebemet, hogy ne férjek hozzá, este pedig becsavart egy meleg kabátba és éjszaka bevitt a házba. Felkelt hozzám, megnézett, megsimogatott. Kérem, és mozdulni sem mertem! Soha nem voltam bent, féltem is, és boldog is voltam, hogy a gazdi házában alhattam. Én kérem, mindig beengedtem volna, ha befért volna, de ő úgy nőtt fel, hogy a kutya az udvaron, a gazdi a házban. Ma már enyhültek a szabályok, alkalmanként bárhova bejöhetünk. Erre is jók a nőstények.

Gazdi szerint én is jó anya voltam, nem úgy, mint egyesek.

Vannak kérem, olyan jómadár nőstények, akik csak úgy eldobják a kölyküket, mint például a nandu madár.

Tudják kérem, hogy a nanduknál, a nőstény madarak átpasszolják a hímekre az utódok gondozását?  Elhálják a nászéjszakát, megtojják a tojásokat a kakas fészkében és lelépnek! Újra keresnek egy másik kakast maguknak, aki táncol nekik, megverekszik a kedvükért a többi hímmel. És, még a tyúkokra mondják, hogy buták! Hát, kérem, néha a kakasok a palimadarak!

Nálunk kérem, fordítva volt. Én kérem, a szerelmes éjszaka után egy évig nem is láttam a kölykeim apját!. Akkor is, újra csak egy éjszakára került elő. Kérem, bennem már az is felmerült, hogy csak a szexre kellettem neki! Kölyöktartást sem fizetett. Kérem, ha a gazdi nem etet bennünket, éhen haltunk volna.

De, ez már a múlt, fátylat rá!

Amúgy, a nősténygazdi mesélte, hogy neki egyszer a Süvi kutyálkodásáért helyt kellett állni. Kérem, azt az amorozót, egyik szökésénél tetten érték, amikor javában udvarolt az egyik szomszéd kutyájának. A kutyalány gazdája, éppen nem akart volna kölyköket egy jóvágású tacskótól, ezért reklamált. Kérem, a gazdi tudta mi a kötelessége és állta az orvosi költséget, a nem kívánt vemhesség megszüntetésére. Emlékezetes nap volt, 2001.09.11-e.

Komplikáltak ezek a párkapcsolati dolgok!

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.