Úriemberek pedig vannak

Üdvözletem!

Amint látják, Negro egyre kisebb kosarat kap. Ez Shelié volt, de kinőtte. Gazdiasszony azt képzeli, ha nem férünk bele, nem szeretnénk majd elfoglalni.
Tévedett.
Mondjuk ebben a kosárban, Vizsike már nem tud udvariasan helyet adni, mint egy úriember. De én megoldom. Ha be szeretnék menni, bemegyek.

Az úriemberről jut eszembe, hiszik vagy sem, ma is léteznek! A háziúrakat leszámítva, is.
Gazdiasszony találkozott tegnap eggyel, amikor a városban, igaz tejcit akart venni.
Tudták, hogy manapság a valódi tehéntej nem a tehénből jön, nem is az üzletekben lehet venni, hanem a csarnoknál elhelyezett automatából? Ehhez azonban apró kell, ami a kétlábú nősténynek nem volt elég. A sorban utána következő férfiember azonban, felajánlotta az apróját és elment váltani.
A tejre várakozó nőstények úgy meglepődtek, mintha űrlényt láttak volna. Mindjárt szentté is avatták az úriembert, és mindenkinek jobb napja lett egy kicsit.
Nekem pedig készül a probiotikum, mivel antibiotikumot szedek. Úgy látszik nem csak vírus támadott meg. Bevetették nálam a nehéztüzérséget is a pillangók ellen.
Amúgy tudták, hogy az élőflórás joghurt és kefir természetes bélflóra javító baktériumokat tartalmaz? Nem kell drága pénzért probiotikumot venni, nincs benne adalékanyag, és még finom is. Mi nagyon szeretjük, a házilag készült, fermentált tejcit.
Mellesleg a kutyáknak való gyógyszerek, étrendkiegészítők ára, többszöröse az emberekének.

Valaki kérdezte, hány kiló vagyok. Hát, 11 kg, tiszta izom, és szív, szívizom.
És örülünk, ha nevetnek azon, amiket írunk, mert az a célunk, hogy szerezzünk pár jó pillanatot. M is jókat tudunk nevetni a saját esetlenségünkön. És nyilván csak olyanról írunk, amiből nem lett baj.
Egy kedves hozzászólónk pedig Tótündér farmnak nevezte a helyet, ahol élünk, ami nagyon tetszik nekünk, köszönjük!
És köszönjük a kedves jókívánságokat is a gyógyulásokat illetően.

Ennyi mára, megyünk reggelizni. Ma korán kelt mindenki.
Legyen szép napjuk, és legyenek jók egymáshoz!
Szeretettel:
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.