Vidéki Baywatch

Üdvözletem!

A képen, a Baywatch sorozat, magyar változatának főszereplőjét látják, Dundi Andersont.

A további szerepekben Vizsi Hasselhoff , valamint Don Thorpe, magyarán, Törpe úr, azaz Negro lenne látható, ha nem félnének a víztől, és bejöttek volna a forgatás helyszínére. Sztárvendég, Sheldon Cooper, a kakukktojás, aki imádja a vizet, és pancsol, ha teheti.

Ez egy kis költségvetésű, vidéki változat, ezért tengerre nem futotta, de ez a mennyiségű víz is tengernyi azok számára, akik nem szeretnek fürdeni.

Sajnos a szereplőknek víziszonya is van, és úszni sem tudnak. Illetve lehet, hogy tudnak, de erről ez ideig nem győződött meg senki a stábból.

Most mondhatnák, hogy nem alkalmasak a feladatra, de jókor voltak jó helyen, tehát övék a szerep. Kicsit átszabjuk az alap forgatókönyvet.

Az erős keblekkel rendelkező szőke csoda a forgatások alatt kicsit lebarnult, ezért lehet, hogy nem ismernek rá azonnal, de ő az, higgyék el, Dundi Anderson, a sztár.

Az új forgatókönyv szerint, mentőmellényben gyakorolja a partin mentést. Hiszik vagy sem a parton is meg lehet fulladni.

Mondjuk egy félrenyelt kolbászkarikától.

Ez lesz az új forgatókönyv alapja.

Dundi Anderson, Vizsi Hasselhoff, és Don Thorpe, (Törpe úr), azaz Negro, és Sheldon (Cooper), a sztárvendég, megmentik a világot a gyilkos kolbászoktól.

A film forgatáson még kicsit dolgozunk, úgyhogy elvonulunk pár napra.

Addig is gondoljanak ránk szeretettel, és olvasgassák a weboldalt, ha szeretik Dundi Rozi történeteit.

Az alábbi linkre kattintva megtalálják.

https://www.dundirozalia.hu/

 

Pár nap múlva jelentkezünk, addig is legyenek csodás napjaik!

Köszönjük, hogy kedvelik az oldalt, a bejegyzéseket, hozzászólásokat, megosztásokat!

Szeretettel:

Rozália és a fiúk

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.