Nem jutottam be a parlamentbe

Üdvözletem!

Kérem, sajnálattal közlöm, hogy nem jutottam be az Európai Parlamentbe. Sőt, a másik kutyás párt sem. Tudják, akiknek két farka van.
Őszintén mondom, van ott néhány figura, akit szívesen farháton harapnék. Sőt, szerintem sokaknak nem ártana, ha csökkentenénk a tápadagjukat!
Azért sajnálom, mert, amint látják komoly szavazó bázissal rendelkezem. Három tápfogyasztó, egyfarkú támogatóm is van.
Talán, ez a probléma! Hogy csak egy farkunk van. Így csak a saját farkunkat tudjuk csóválni. Na és a két farkúak? Náluk kié a másik farok? Csak nem más farkával csóválnak? Mert úgy könnyű!
Őszintén! Nem is értenék hozzá, hogy mit kell ott tenni. Mondjuk, ugatni azt én is tudok.
A kutya ugat, a karaván halad. Mi maradunk a kaptafánál. Azt tesszük, amihez értünk. Őrizzük a házat, felássuk az udvart, kergetjük a galambokat. Nézzük a gazdival a kézilabda meccset, és várjuk a reggelit, az ebédet. És persze a jutifalikat.
Azért, csak sajnálom, hogy nem jutottam be! Egy kis többlettáp jól jött volna. Már el is mondtam a fiúknak, akik most csalódottak.
Vizsike, szokás szerint reklamál, Sheldon unokaöcsém nyelvet ölt, kisöreg Negro pedig nem hall, nem ért az egészből semmit, csak várja az ebédet, és a beígért többlet tápot.
Én pedig szelíden mosolygok.
Remélem, Önök is, mert az élet szép, és megy tovább. Ha bejutott a jelöltjük, ha nem. Ha szavaztak, ha nem.
Szeressék egymást és tartsanak velünk! Már 474-en vagyunk!
Köszönjük, hogy velünk tartanak, hogy kedvelik az oldalt, a bejegyzéseket. Köszönjük, hogy hozzászólnak, hogy megosztják!
Többet ér ez nekünk, mindenféle parlamenti voksnál!

Legyen csodás napjuk, hetük!

Szeretettel:
Rozália és a csapat

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.