Még mindig Max

Jé!!! Vizsike, te tényleg alattam vagy! Meg is puszilgatom a buksidat!

Kicsit visszatérünk Maxra, a foxira, mert nem szeretnénk, ha bárkinek olyan érzése lenne, hogy mi, egy éhező, gazdátlan, netán bántalmazott kutyust kergetünk el.
Hát nem! Max egy ivaros kan kutya, akin kitört a csavaroghatnék. Van gazdija, kap enni, van háza, van kutya társa. Nagy területük van, amiből kis részt művelnek, biztosan áshat is. És csak a napokban kezdett el megszökni.
Egy nőstény biztosan tüzel, de lehet, hogy kettő is, az utcában. Sőt, lehet, hogy én is bocsátok ki illatot, bár ivartalanított vagyok.
Azt pedig tapasztalatból tudjuk, hogy a világ legjobb gazdija mellől is megszökik a kutya, ha rájön a kutyálkodhatnék. Sőt, ismerünk olyan kutyát is, egy nagy állatvédőét, amelyik 2 m-es kerítésen is átmászott, és elszökött, pedig nőstény.
Olyan is volt, hogy verekedett össze kutyánk, és orvos lett a vége, tehát nem szeretjük, ha idegen kutya, főleg ivaros kan, csak úgy bejár hozzánk.
A kerítés rongálásáról nem is beszélve, hogy akár minden megszökhettünk volna vele, amikor elment.
Könnyen lehet, hogy mindenkinél oka van, amiért megszökik, de az is lehet, hogy a kutyák is egyéniségek, mint az ember gyermekek.
Hány olyan példát tudunk, amikor azonos családban, azonos körülmények között nevelkedő két gyermekből az egyik Teréz anya lesz, a másik betörő?
Szóval, három ilyen Teréz anya között nincs helye egy betörőnek!
Szép hétvégét mindenkinek!
Szeretettel:
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.