A betolakodó

Üdvözletem!
A képen, a három hős házőrző látható, amint a déli farhát után érdeklődik, amit ugyancsak nem érdemeltek meg!
Bevallom, mert az az igazság, hogy amikor gazdiék ma hazajöttek a városból, a kertben egy idegen behatoló is tartózkodott!
Hiszik vagy sem, megszaporodtunk. Döbbenten számolták a létszámot, és igen, négyen voltunk.
Nem, nem a fiúk költötték ki, mondtam már, mi hagyományos család vagyunk. 
Az történt kérem, hogy egy távolabbi szomszéd foxija beszökött hozzánk! Eltévesztette a házszámot, mert a szemközti házban lakik egy ivaros nőstény, aki tüzelhet, valószínűleg oda tartott. Azonban a mi kerítésünket bontotta ki, és bemászott.
Én kérem próbáltam helyt állni, kergettem egymagamban, mert Negrot egyáltalán nem érdekelte, Vizsi pedig egyfolytában szexuális ajánlatokat tett neki. Be kell vallanom, Vizsinek valóban identitás zavara van. Azt sem tudja, hogy fiú vagy lány! Illetve azt tudja, hogy fiú, de azt nem, hogy kivel kellene kapcsolatot kezdeni. Bárki idegen jön hozzánk, bepróbálkozik. Még unoka kisgazdi osztálytársai közül is, az egyik fiúnak, állandóan ajánlatott tett, amikor nálunk voltak.
Lényegében a betolakodót, egyedül én ugattam, kergettem, Vizsi próbált föléje kerülni, Negro pedig messziről nézte a műsort, amikor gazdiék hazaértek.
Nem örültek a jövevénynek. Már tudták, hogy kié a kutya így hazaküldték, ő azonban meglátta, hogy jönnek érte, hát beugrott egy másik házhoz. Pedig rendes gazdái vannak, csak ez a foxi szeret csavarogni. Hiába javítják meg a kerítést, máshol kibontja.
Én pedig megmutattam gazdiasszonynak, hogy hol jött be. Nálunk, majdnem szökésbiztos kerítés van, de csak majdnem. Alulra 40 cm-es ck lap van leásva, majd drótkerítés, több vezérdróttal. Hiába, ha egy kutya menni akar… Vagy jönni….
Amúgy, tudom én kérem, hogy mi van! A Tavasz! Az az oka mindennek!
A Tavasz és a Szerelem!
Önök bátran szerelmesedjenek, azonban a kutyájukra vigyázzanak, nehogy elkutyálkodjon!
Szeretettel:
Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.