Aranykor

Üdvözletem!

Amint látják szőke vagyok és csupa szív. Mintha az Aranykorban élnék.

Egy kedves olvasónk kérte, hogy most már jót is mondjak. Hát legyen! Már én is unom a riogatást. Jöjjenek a jó kilátások.

Számos ősi prófécia szerint a XXI. századtól óriási változás várható a Földön. Sokan tehát nem a világvégét várták 2012-től, sőt várják azóta is, hanem az Aranykort.

Valamennyi civilizáció emlékezetében él egy olyan korszak, amit aranykornak, fényemberek korának, álomidőnek, napisten világkorszakának és hasonlónak neveznek. Amikor a Földön az Élet, a bolygónak és valamennyi élőlénynek egyformán tökéletes.

Erre még visszatérünk.

Én azonban elgondolkodtam, hogy hogyan lehet nekem és egy tyúknak, egymás mellett, egyformán tökéletes életünk. Ha én megeszem, neki nem tökéletes, ha nem ehetem meg, éhen halok, tehát nekem nem az. Talán, ha nem húst ennék. A mostani tápok nagy részében úgyis gabona van. Már csak egy lépés a vegetáriánus kutya, macska. Vagy feltalálják a műhúst. Vagy nem kell enni, elég egy kapszula, amit lenyelünk és mindent tartalmaz.

Én azonban még nem vagyok elég tudatos, mert szeretek enni. Főleg husit.

Ha már itt tartunk, leírom, hogy mit jelent nekem az Aranykor.

Hát azt, hogy reggel felkel a Nap és élünk! Örülhetünk egymásnak, és annak, hogy lehet reggelizni, délben lehet ebédelni. Lehet az udvaron futkározni, postást ugatni, télen a hóban ugrálni. Lehet ásni, kincseket keresni, délután bent szundizni. Este a kuckónkba bújni, és egy jót aludni.

Főleg pedig, nekem az az Aranykor, hogy a falkámmal lehetek. És az, amikor a kétlábúaknak is „Aranykor” van. Azt mondják, hogy boldog embereknek boldog a kutyája is.

Nekünk volt Vaskorunk is.  De az már elmúlt, mert egymásra találtunk.

Lehet, hogy az emberek és kutyák életében is váltakoznak a korszakok? Az Aranykor és a Vaskor?

Remélem Önöknek Aranykoruk van, és közösen várhatjuk a Föld Aranykorát, ami hamarosan eljön. Állítólag.

Erre még visszatérünk.

Szeretettel:

Rozália

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.